about

За нас

Компанијата AbiMobel е производителна компанијата која се занимава со производство и квалитетен мебел со различни дизајни за вашите домови. Pрвично како мал бизнис, но со зголемување на работата и зголемување на бројот на работилницата и тековните промени тоа го направи сајт дозвола компанија - од најпопуларните и најуспешните на кои се занимаваат со производство на мебел во нашата земја. Тоа е производствен погон која се наоѓа во Тетово-Гостивар автопатот и две продажни места во Тетово. Ова е дело на долг работен период, тоа е направено за да дојдат до таа цел и освои довербата на потрошувачите од страна на професионализам ги служи со повисок квалитет на производите. Цели на компанијата се на зголемување на производните капацитети, компанијата да превзема добро место на пазарот, се повлече колку што продажбата - конкретно на зголемување на профитот, да се одговори на потребите на клиентите и на понуда - производи. Аби Mobel има некои предности на одредена област, и двете, најпрепознатливите компании во нашата земја: на технологијата што се користи развиена, има добри односи со добавувачите во средба со задоволство барањата на потрошувачите, пространи соби достапни за складирање на производи на суровини и материјали и готови со сите технички услови и безбедноста, менаџментот на компанијата има квалификуван персонал и се посветат себе си како нај мотивирани.

Мисија